Fördelar och stilar av Patio Skydd

Uteplats täcker installera över din utomhus utrymme för att erbjuda skydd mot olika element. När du vill få ut det mesta av din gård, kan denna installation hjälpa dig att nå detta mål. Utforska olika material och stilar så att du kan välja den enhet som passar dina behov.

Fördelar

Möbler och andra tillbehör du håller utomhus på en uteplats kommer att få löpande exponering för vädret. Oavsett om du har trä, plast eller metall inredning, kommer dessa poster bära ner från väder och vind. Kuddar och plädar kan också få våt i regnet. Även uteplatsen själv kommer att få löpande slitage från väder och vind. Sol och vind kan leda till blekning och skador över tid. Regn, hagel och snö kan också orsaka betydande skador på möbler.

Skuggan från uteplats täcker kan hålla temperaturen lägre på uteplatsen. Denna temperaturskillnad kan vara så mycket som 10 grader. Skärmen kan också hjälpa till att hålla ditt hem svalare på grund av att de skuggade fönstren. Resultatet av denna skugga kan vara en lägre kylningsräkning under sommaren.

Med en skuggig uteplats, är det troligt att din familj kommer att använda detta område oftare, även under sommaren. Detta kan lägga till den totala bostadsyta av ditt hem. Många villaägare tycker att lägga till denna struktur kommer att öka det totala värdet av ett hem.

Material

Trä gitter eller fasta täcker är ett populärt val. Med gitter kan du styra mängden skuggan med avståndet mellan spjälorna. Det är möjligt att uppnå upp till 60 procent skugga med galler. Många väljer galler eftersom det gör lite sol lysa igenom, vilket kan gynna krukväxter växer i detta område. För fullständig skugga, välja en fast yta overhead gjord av trä.

Aluminium uteplats täcker är miljövänliga och hållbara. De finns i en mängd olika stilar och färger och är lämpliga för alla stil och inredning. Aluminiummaterial är billigt, men attraktiv och effektiv för att ge skugga och skydd från väder och vind.

Vissa aluminiumkonstruktioner har bakat emaljytorna. Bakad emalj har en mängd fördelar eftersom det inte kommer lossna eller chip. Den bakade emalj kommer också i en mängd olika färger för att matcha alla hem exteriör och uteplats stil.

Underhåll

Många husägare hålla sin uteplats täcker på plats året runt, särskilt de som bor i varma klimat. Även i regioner som får snö, kan lämna struktur på plats hjälper till att skydda detta område från skador från nederbörd. Det är bäst att demontera en aluminiumhölje minst en gång varje år för att utföra rengöring. Årlig rengöring kommer att förlänga livslängden på locket genom att minska sprickbildning och dulling. Tvätta en trä struktur med jämna mellanrum. Du kan också behöva täta och bets eller måla träytor för att skydda dem från fukt. Med regelbundet underhåll och rengöring, är det troligt att dessa strukturer kommer att pågå i flera år.

Öka nyttan och skönheten i din utomhus utrymme genom att lägga till en attraktiv struktur över den. Din familj kommer att njuta av utrymmet mer, och du kan hjälpa till att bevara livet på dina möbler i många år.

One Comment

  1. Mr WordPress said:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

    October 12, 2015
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *